Въпреки че повечето от нас са вкъщи по време на карантината и

...
Въпреки че повечето от нас са вкъщи по време на карантината и
Коментари Харесай

Музеите с предизвикателство към феновете: да пресъздадат известни картини с подръчни средства

Въпреки че множеството от нас са вкъщи по време на карантината и не могат да излизат и да се любуват на в музеите, това не значи, че животът ни би трябвало да е скучен или лишен от просвета. Ето за какво музеят " Гети " в Лос Анджелис провокира феновете си да разгласяват свои фотоси, на които пресъздават любимите си творби на изкуството от сигурността на домовете си. 

Феновете на " Гети " дават отговор на предизвикването с доста възторг и неповторимите си художествени тълкования. Събрахме някои от най-хубавите, с помощта на Bored Panda. Оказва се, че музеят в Лос Анджелис не е единственият, който осъществя тази занимателна концепция. Центърът за изкуства " Пинчук " в Украйна също има с какво да се гордее, както и десетките консуматори в обществените мрежи, които вършат сходни сбирки. А най-хубавата селекция можете да видите в галерията ни! 

Една от най-впечатляващите несъмнено е на потребителя  (в превод: Между изкуството и карантината). У нас това също се прави, както към този момент писахме – от психотерапевта , която започва самодейност, с която предизвика няколко приятелки във Фейсбук с " Усмивката на Мона Лиза " и продължи с доста други емблематични художествени творби. 
 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР